Reconnect with nature

Prepustiti se objemu gozda

V današnjem hitrem svetu, kjer sta stres in tesnoba nekaj običajnega, “gozdna kopel” ponuja preprost in učinkovit način za ponovno vzpostavitev stika z naravo in izboljšanje splošnega počutja. Privoščite si tak odklop, pustite doma vse naprave in se potopite v naravni svet. Izkusite zdravilno moč narave, napolnite svoje baterije in se ponovno povežite s svojo notranjostjo.

Read More »
Reconnect with nature

Spending time in forests – Shinrin Joku

Spending time around trees, forgetting busy life, and mindfully observing nature and its wonders. Of course! Tell me about it! And yet, for several reasons, people have been turning away from nature’s ways.

Read More »

Kdo smo prav zares?

Če sem včasih še verjela v usodo, danes gotovo ne več. Misli, da se nič ne da spremeniti in je treba hoditi po poti, ki nam je bila določena, že dolgo ne dajem nobene moči več.

Read More »

Who Are We in Reality

In recent years, perhaps more than before, I have been increasingly asking myself the question of who I am and what my purpose here on Earth is. Why are some people doing well – or so it seems – and why do many struggle – hardly making both ends meet?

Read More »